L-Glutamik asitik üretiminde ürün seçimliliğini etkileyen biyoproses parametrelerinin araştırılması
dc.contributor.advisor | Özdamar, Tuncer | |
dc.contributor.author | Canpulat, Nurcan | |
dc.date.accessioned | 2022-03-10T10:48:43Z | |
dc.date.available | 2022-03-10T10:48:43Z | |
dc.date.issued | 1995 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12575/77674 | |
dc.language.iso | tr | tr_TR |
dc.publisher | Fen Bilimleri Enstitüsü | tr_TR |
dc.subject | Kimya | tr_TR |
dc.title | L-Glutamik asitik üretiminde ürün seçimliliğini etkileyen biyoproses parametrelerinin araştırılması | tr_TR |
dc.title.alternative | Bioproces parameters affecting product selectivity in L-Glutamic acid production | tr_TR |
dc.type | masterThesis | tr_TR |
dc.contributor.department | Kimya Mühendisliği | tr_TR |