Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
BERRAK SİYAH HAVUÇ SUYU KONSANTRESİ ÜRETİMİ VE ANTOSİYANİNLERİN ISIL STABİLİTESİ
(2005)
Bu çalışmada, 70°-90°C ve 4°;37°C aralığında, siyah havuç suyu ve konsantrelerinde antosiyaninlerin ısıl stabilitesi araştırılmıştır. Ayrıca, siyah havuç antosiyaninlerinin çeşitli meyve suları ve nektarları ile çilek ...
Berrak Siyah Havuç Suyu Konsantresi Üretimi ve Antosiyaninlerin Isıl Stabilitesi
(2005)
Bu çalışmada, 70Âΰ-90ÂΰC ve 4Âΰ–37ÂΰC aralığında, siyah havuç suyu ve konsantrelerinde antosiyaninlerin ısıl stabilitesi araştırılmıştır. Ayrıca, siyah havuç antosiyaninlerinin çeşitli meyve suları ve nektarları ile ...