Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Lactobacillus sakei biyokoruyucu kültürün vakum ambalajlı sığır etinin mikrobiyolojik kalitesine etkisi
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021)
The aim of the study is to investigate the effect of Lactobacillus sakei as a protective culture on microbiological (total viable (TV), lactic acid bacteria (LAB), Enterobacteriaceae, Pseudomonas spp. and Brochothrix ...
Bütçe ve zaman kısıtlı turist rotalama problemi
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2022)
Son yıllarda dünya genelinde yaşanan pandemi, savaş, ambargolar gibi küresel olayların etkisiyle dünya genelinde bir ekonomik bunalım yaşanmaktadır. Bu durumun ülkemize olan etkisi, coğrafi konumu ve gelişmekte olan bir ...
Türk Banka Hukukunun tarihsel gelişimi
(Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022)
Çalışmamızın konusu, Osmanlı Klasik Dönemi ile Erken Cumhuriyet Dönemi arasındaki süreçte Türk Banka Hukuku'nun tarihsel gelişimini incelemektir. Konu üç ayrı bölüm başlığı altında ele alınmıştır. Birinci bölümde; Osmanlı ...