dc.contributor.author | HAŞİMİ, Nesrin; TOLAN, Veysel; KIZIL, Süleyman; KILINÇ, Ersin | |
dc.date.accessioned | 2019-04-19T07:24:02Z | |
dc.date.available | 2019-04-19T07:24:02Z | |
dc.identifier.issn | 1300-7580 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12575/60083 | |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.1501/Tarimbil_0000001261 | |
dc.relation | Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi | tr_TR |
dc.relation.isversionof | 10.1501/Tarimbil_0000001261 | |
dc.title | Anason (Pimpinella anisum L.) ve kimyon (Cuminum cyminum L.) tohumlarının uçucu yağ kompozisyonu ile antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi | tr_TR |
dc.relation.journal | Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 019 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 026 | tr_TR |