Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAKGÜN, İlknur; ALTINDAL, Demet; KARA, Burhan
dc.date.accessioned2019-04-19T07:10:09Z
dc.date.available2019-04-19T07:10:09Z
dc.identifier.issn1300-7580
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12575/60002
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1501/Tarimbil_0000001182
dc.relationAnkara Üniversitesi Ziraat Fakültesitr_TR
dc.relation.isversionof10.1501/Tarimbil_0000001182
dc.titleIsparta ekolojik koşullarında ekmeklik ve makarnalık bazı buğday çeşitlerinin uygun ekim zamanlarının belirlenmesitr_TR
dc.relation.journalAnkara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisitr_TR
dc.identifier.startpage300tr_TR
dc.identifier.endpage309tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster