Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÜNAL, H. Güran
dc.date.accessioned2019-04-19T06:54:10Z
dc.date.available2019-04-19T06:54:10Z
dc.identifier.issn1300-7580
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12575/59885
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1501/Tarimbil_0000001073
dc.relationAnkara Üniversitesi Ziraat Fakültesitr_TR
dc.relation.isversionof10.1501/Tarimbil_0000001073
dc.titleSome physical and nutritional properties of hulled wheattr_TR
dc.relation.journalAnkara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisitr_TR
dc.identifier.startpage058tr_TR
dc.identifier.endpage064tr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster