Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorYALÇIN, Sakine;ERGÜN, Ahmet;ÇOLPAN, İrfan
dc.date.accessioned2019-04-18T12:17:15Z
dc.date.available2019-04-18T12:17:15Z
dc.identifier.issn1300-0861
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12575/58519
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001451
dc.relationAnkara Üniversitesi Veteriner Fakültesitr_TR
dc.relation.isversionof10.1501/Vetfak_0000001451
dc.titleYUMURTA TAVUGU RASYONLARINA KATıLAN BETAİNİN YUMURTA VERİMİ VE YUMURTA KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİtr_TR
dc.relation.journalAnkara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisitr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster