Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDİKER, Serdar;İSTANBULLUOĞLU, Ersin
dc.date.accessioned2019-04-18T11:34:39Z
dc.date.available2019-04-18T11:34:39Z
dc.identifier.issn1300-0861
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12575/57933
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1501/Vetfak_0000000858
dc.relationAnkara Üniversitesi Veteriner Fakültesitr_TR
dc.relation.isversionof10.1501/Vetfak_0000000858
dc.titleTAVUKLARDAN İZOLE EDİLEN ESCHERICHIA COLI SUŞLARININ BİYOKİMYASAL, COLICINE, LIZOJENİK KAREKTERLERİ VE ANTİBİYOTlKLERE DUYARLILIK ORANLARI ÜZERİNDE İNCELEMELERtr_TR
dc.relation.journalAnkara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisitr_TR


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster