DOKU KÜLTÜRÜNDE ZEYTİN YAĞININ RADYASYONDAN KORUYUCU ETKİSİ
dc.contributor.author | KÖKÜUSLU, Cemalettin | |
dc.date.accessioned | 2019-04-18T11:00:31Z | |
dc.date.available | 2019-04-18T11:00:31Z | |
dc.identifier.issn | 1300-0861 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12575/57546 | |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.1501/Vetfak_0000001622 | |
dc.relation | Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi | tr_TR |
dc.relation.isversionof | 10.1501/Vetfak_0000001622 | |
dc.title | DOKU KÜLTÜRÜNDE ZEYTİN YAĞININ RADYASYONDAN KORUYUCU ETKİSİ | tr_TR |
dc.type | Article | |
dc.relation.journal | Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi | tr_TR |