Browsing Eczacılık Fakültesi by Title
Now showing items 54-73 of 86
-
Halk sağlığı ders kitabı
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1988) -
ilaç sanayiinde milli ve milletlerarası kanunlar, anlaşmalar, yönetmalikler yönünden iyi imalat (GMP) ve kontrol (GLP) uygulama kuralları
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1988) -
Isı işlemi uygulanarak kapalı kaplarda yapılan kutu konserveciliği teknolojik ve mikrobiyolojik muayene metotları
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1966) -
İlaç sanayiinde milli ve milletlerarası kanunlar, anlaşmalar, yönetmalikler yönünden iyi imalat (GMP) ve kontrol (GLP) uygulama kuralları
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1988) -
Kalitatif analitik kimya
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1971) -
Karbohidratlar
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1975) -
Lipidler
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1976) -
Medikal ilk yardım
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1976) -
Medikal protozooloji
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1975) -
Medikal viroloji
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1976) -
Mesleki Latince
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1988) -
Mesleki Latince
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1978) -
Mikrobiyoloji özeti : birinci kiap : (immünoloji ve seroloji bölümü) eczacılık fakültesi öğrencileri için
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1966) -
Mikrobiyoloji: (epidemiologi) : I. kitap
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1974) -
Mikrobiyoloji: (özel ve genel virologi) : viii. kitap
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1973) -
Mikrobiyolojik besin standardları
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1964) -
Proceedings of the 5th International Symposium on Pharmaceutical Sciences (ISOPS-5)
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1997) -
Proteinler
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1972) -
Proteohormonlar
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1963) -
Süt ve mamülleri ile margarin ve sıvı yağların analiz metodları
(Ankara : Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 1973)