Search
Now showing items 1-5 of 5
Enterotoksijenik bacillus cereus'un çiğ köftede enterotoksin oluşturma yeteneğinin belirlenmesi
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2003)
Enterotoksijenik BasOha cereus'un Çiğ KSftede Enterotoksin Oluşturma Yeteneğinin Belirlenmesi Geleneksel bir ürün olan çiğ köftelerde; B. cereus varlığı ve 4-25 °C lerdeki muhasara koşullarında gelişine ve enterotoksin ...
Enteritisli köpeklerde metabolik asidozisin mikro CO2 sistemi ile ölçümü ve sağaltımı
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2003)
Enteritisli Köpeklerde Metabolik Asidozisin Mikro CO2 Sistemi İle Ölçümü ve Sağaltımı Bu çalışmada farklı ırk ve cinsiyette 2-6 aylık 20 ishalli ve 10 sağlıklı olmak üzere toplam 30 köpek kullanıldı. İshalli köpeklerin ...
Ankara 'daki değişik su kaynakları ile kasaplık sığır ve koyun dışkılarında cryptosporidium spp. ookistlerinin varlığı
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2003)
Ankara' daki değişik su kaynaklan ile kasaplık sığır ve koyun dışkılarında Cryptosporidium spp. ookistlerinin varlığı Değişik su kaynaklan ile kasaplık sığır ve koyun dışkılarında Cryptosporidium ookistleri varlığının ...
Ankara 'da tüketime sunulan mutfaklık tereyağı, krema ve krem şantili pastaların brucella spp. yönünden incelenmesi
(Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2003)
Ankara'da tüketime sunulan mutfaklık tereyağı, krema ve kremşantili pastaların Brucella spp. yönünden incelenmesi Mutfaklık tereyağı, krema ve kremşantili pastalarda Brucella spp.'mn varlığı ve kontaminasyon düzeyinin ...
Çok kaynaklı kuyruk sistemlerine bulanık yaklaşım
(Fen Bilimleri Enstitüsü, 2003)
Bu çalışmada servis sürelerinin ve gelişlerarası sürelerin kesin olarak bilinmediği genel dağılımlı çok kanallı kuyruk sistemleri incelenmiştir. Kesin olarak bilinmeyen süreler üyelik fonksiyonları yardımıyla bulanık yapıda ...